Şehit Çavuş'un naaşı, Adana Asker Hastanesi morgundan alınarak kara yoluyla Kadirli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı'na getirildi.
     Burada bir süre bekletilen Çavuş'un cenazesi, daha sonra törenin düzenleneceği komutanlık ile Merkez Hamidiye Camisi arasındaki alana götürüldü.
     Şehidin annesi Hürü Çavuş, kendisini teselli eden akrabalarına, ''Düşmanlara karşı güçlüyüm. Ağlamam kuzum. Ayakta duracağım, dimdik ayakta duracağım. Ağlamayacağım. Çatlatırım onları. Allah'ım düşmanlara karşı bana peygamber sabrı ver. Ağlamayın güçlü durun'' dedi.
     Baba Ali Çavuş ise ''Cenaze sizin. Benim değil, milletindir. Hepiniz çok sağolun. Allah cümle geçmişlerinize rahmet eylesin'' dedi. Törende askeri yetkililer, şehidin eşi Eşeme Çavuş ve 4 yaşındaki oğlu Ataberk'i teselli etmeye çalıştı.
     Osmaniye Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidin naaşı askeri törenle götürüldüğü Kadirli Asri Mezarlıktaki Garnizon Şehitliği'ne defnedildi.
     Cenaze törenine Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, AK Parti Osmaniye milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu ve vatandaşlar katıldı.