Hasanbeyli Belediyesi'nde 2004-2014 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Tozluklu, düzenlediği basın toplantısında, görevdeyken en küçük menfaat sağlamadığını söyledi.

Belediye meclisi kararıyla 2009'da kanalizasyon şebekesinin projelendirme ve ihale sorumluluk yetkisini İller Bankası'na verdiklerini, sorumluluğun İller Bankası ile yüklenici firma arasında olduğunu anlatan Tozluklu, şunları kaydetti:

"Belediye başkanı olarak proje süresince her ay sonu hakedişleri imzaladım ve 2012 yılı kasım ayında geçici kabulle projeyi teslim aldık. Kanalizasyon şebekesinin iki yıllık test süreci tamamlanmadan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye yönetimi el değiştirdi. Yeni başkan Alparslan Koca, şebekede bazı aksaklıkları tesbit ederek kesin kabulü yapmamış. Bazı kısımları kazdırarak kanalizasyon borusunun döşenmediğini ileri sürmüş. Arazinin yapısı, yerleşim yerlerinin dağınıklığı ve özel mülkiyet gibi gerekçelerle proje üzerinde belirtilen yerlerin dışına çıkma veye kaydırmalar olmuş. İddia makamı, hukuki yollara başvursun, usulsüzlük, ihmal ya da suç varsa sorumlular cezasını çeksin."