Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilciliği üyeleri Avukatlar Günü nedeni ile Osmaniye Baro Başkanı Dilem Aksoy' u makamında ziyaret etti.

Öğrencileri hayata hazırlayan öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Dilem Aksoy, "Bizleri yetiştiren öğretmenlerimizin mutlu günümüzde bize yalnız bırakmaması mutluluk verici. Hakimiyle, savcısıyla, avukatıyla tüm adliye personeli ile hepimizin tek bir gayesi bulunmaktadır; o da adaletin tecellisi, hakkın teslimidir. Hukukun üstünlüğünün mutlak olması gerektiği ve hukukun herkese bir gün lazım olabileceği asla unutulmamalıdır." dedi
İstanbul Adliyesi’ndeki üzücü olayda avukatların üzerine gereksiz yere gelindiğini belirten Aktif Eğitimciler Sendikası Osmaniye Temsilcilisi Bünyamin Gökbaş, "Savunma hakkını temsil eden avukatlarımızın mutlu gününde yanında olmak istedik. Yargının 3 ayağından biri olan avukatlık mesleği adaletin tecellisi için olmazsa olmazıdır. Bireyler hukukun mutlaka bir gün kendilerine de lazım olacağını unutmamalıdır. Tüm avukatlarımızın gününü kutluyoruz." dedi.