Ağrı'da 10 Eylül 2002'de bölücü terör örgütü PKK üyeleriyle girilen silahlı çatışmada yaralanan ve gazi unvanı alarak Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü olarak memleketi Osmaniye'de hizmete devam eden Fehmi Topaloğlu, yaklaşık bir hafta önce rahatsızlanarak Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'ne sevk edilen Topaloğlu dün akşam saatlerinde kalp krizi sonucu yaşamını kaybetti.

Topaloğlu'nun cenazesi için bugün Envar-ül Hamit Camii'nde tören düzenlendi.

Törene Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Ersin Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan, ailesi ve meslektaşları katıldı. Polislerin desteğiyle ayakta duran Nagihan Topaloğlu, eşinin tabutuna gözyaşları içerisinde bakarak, "Canım, kuzum, ben de yürüyeyim onunla. Oturmayacağım dimdik duracağım ayakta. Tören olacak bana demişti, söylemişti kuzum. Olsun artık, çünkü hak etti bu onu" dedi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Fehmi Topaloğlu'nun cenazesi götürüldüğü Belediye Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.