Sanayi yatırımları ile son yıllarda ekonomik ve sosyal hayatın değişime uğradığı Osmaniye’de, gayrimenkul sektörü de kendini yenileyerek, bu değişime ayak uyduruyor. Beklentilerin artmasıyla yaşam kalitesi ve konut anlayışının yeniden şekillendiği kent, inşaat sektörünün yükselen değeri “marka konut” projelerinden de yavaş yavaş payını alıyor.
Coğrafi konum itibarı ile Adana, Gaziantep, Hatay ve Kahramanmaraş gibi büyük sanayi kentlerinin ortasında yer alan Osmaniye’de, ekonomik gelişime paralel olarak yaşam standardı da değişiyor ve gelişiyor. Gayrimenkul sektörü de, bu değişimden en çok etkilenen sektörlerden biri olarak göze çarpıyor. Gecekondu ve klasik apartman tarzı yapıların yer aldığı kentte, lüks sitelerin sayısı da gün geçtikçe artıyor.
Sıra dışı mimarisi ile dikkat çeken Osmaniye Sarayları, “lüks konut” denilince kentte ilk akla gelen proje olarak öne çıkıyor.
Çamlık Evler mevkisinde Osmaniye halkına yeni bir yaşam stili kazandırmayı hedefleyen kentin ilk marka konut projelerinden Osmaniye Sarayları’nda çalışmalar hızla ilerliyor.
7 blokta 160 lüks daireden oluşan projeyi gerçekleştiren Keten Proje’nin yönetim kurulu üyesi Hüseyin İraöz, Osmaniye Sarayları’nın, sahip olduğu üstün özellikleri ile kentte gayrimenkul sektöründe çıtayı yükselttiğini söyledi. Projenin, ayrıcalıklı sosyal donatıları ve peyzaj alanları ile konut alıcılarına keyifli ve huzurlu bir yaşamın kapılarını araladığını belirten İraöz, “Osmaniye Sarayları konuttan öte, her detayı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ideal bir yaşam alanı vaat ediyor” dedi.
Gürültüden uzakta, huzurlu ve mutlu bir yaşamın yanı sıra, getirisi yüksek bir yatırım fırsatı sunan Osmaniye Sarayları’nın, birçok özelliği ile dikkat çektiğini ifade eden İraöz, projenin; gölet, açık alan satranç, kamelya, dinlenme terasları, amfi, şelale, su kanalları ve süs havuzlarından oluşan sosyal rekreasyon alanları ile daire sahiplerine doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunduğunu kaydetti. Site sakinlerinin günün stresini atabilecekleri kafeterya, cep sineması, tenis, basketbol ve voleybol sahaları, dört mevsim kullanılabilen kapalı yüzme havuzu ile SPA ve fitness merkezinin, Osmaniye Sarayları’nın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer aldığını belirten İraöz, proje alanında, çocuklar için de güvenli oyun alanlarının oluşturulduğunu ifade etti.
Güvenliğin ön planda tutulduğu projede; site sakinlerinin hayatını kolaylaştıracak araç tanıma sistemi, tüm dairelerden izlenebilen site içi kamera sistemi, açık ve kapalı otopark, jeneratör gibi bütün detayların düşünüldüğünü dile getiren İraöz, 3+1 ve 4+1 dairelerin tamamında bulunan hamamın da konut sahiplerine saray yaşamının ihtişamını yaşatacağını kaydetti.