Osmaniye’nin merkez mahallelerinden Rahime Hatun Mahallesi Muhtarlığı, “Sana da Sandalye Gerek Olur” adıyla sandalye toplama kampanyası başlattı.
Osmaniye’de 38 bin nüfusun yaşadığı mahallede “Sana da Sandalye Gerek Olur” adıyla kampanya başlatıldı. Kampanyaya diğer mahalle sakinleri de ilgi gösterdi.
Kampanya hakkında bilgi veren mahalle muhtarı İsa Kama, “Mahallemiz Osmaniye’de nüfus açısından ikinci büyük mahalle. Dolayısıyla mahalle sakinlerinin çeşitli ihtiyaçları oluyor. Bizim tespit ettiğimizi ihtiyaç listesine göre kendimize bir program çizelgesi hazırladık. Önceliği cenaze, tatlı, nişan merasimlerinde kullanmak üzere sandalyeye karar verdik. Kampanya başlar başlamaz yoğun bir talep oldu amacımız mahalle sakinlerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek” dedi.
Osmaniye Belediyesi’nin cenaze hizmeti verse de yetersiz kaldığını belirten Kama, "Önceliğimiz mahallemizde yaşayan dar gelirli mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılamak. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Hedefimiz beş yüz sandalyeye ulaşmak ayrıca masa ve çadır gibi diğer ihtiyaçlar için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.