Osmaniye, 22-24 Ocak 2015 tarihlerinde 71 ülke ve 4 bin 500’ü aşkın kuruluş ve beldenin yer aldığı 19. EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Osmaniye standı fuarda ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Stantta sergilenen Beymail Osmaniye yer fıstığı ürünleri, zeytin, zeytinyağı, Karatepe Kilimleri, Osmaniye kömbesi ziyaretçilerden büyük ilgi topladı. Osmaniye yer fıstıklı baklavasının yanı sıra Osmaniye yer fıstığı ürünlerinden lokum, draje, cezerye, ezme ve zeytinyağı gibi ürünler ziyaretçilere ikram edildi.

Stantta Kastabala Antik Kenti, Aslantaş Açık Hava Müzesi, Haruniye Kaplıcaları, Kaleler ve Kuş Cenneti’nin fotoğraflarını beğeniyle izleyen ziyaretçilere stant görevlileri tarafından bilgi verildi. Osmaniye’yi tanıtan CD’lerin ve broşürlerin konuklara sunulduğu stantta, ayrıca topaç ustaları, cam kristal işleme ustaları ve Osmaniye dövme bıçak ustaları hünerlerini sergiledi. El emeği ürünlerin yapılışını izleyen konuklar, usta zanaatkârları tebrik etti.

Stantta, misafirleri ağırlamak üzere Karatepe Kilimleri ile kaplanmış bir bölüm oluşturuldu. Renkleri ve desenleri ile göz dolduran Karatepe Kilimleri, ziyaretçilerden beğeni topladı. Osmaniye yer fıstığını temsil eden Fıstık Adam ise özellikle çocuk ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.