Bu yıl Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Liginde (TKB2L) mücadele edecek Osmaniye Gençlik ve Spor Kulübü kadın basketbol takımı, antrenör Mehmet Özkan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Özkan'ın Adana ASKİ ve Ceyhan Belediyespor takımlarında yardımcı antrenörlük yaptığını belirten Kulüp Başkanı Murat Teke, "Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyeceğimiz bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Mehmet Özkan da yakından takip ettiğimiz genç, iddialı ve başarılı bir antrenördür. Kendisi ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Yakın tarihlerde sporcularımızla da imza töreni gerçekleştirip takımımızı siz değerli kamuoyuna, taraftarlarımıza ve sevenlerimize tanıtacağız." dedi.

Yeni sezonda hedeflerinin birincilik ve 1. Lig'e çıkmak olduğunu belirten antrenör Mehmet Özkan ise "Osmaniye Gençlik Spor Kulübü'nde olmaktan
oldukça mutluyum. İyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum. Öncelikli hedefimiz takımımızı şampiyonluğa taşımak ve bölgede 1. Ligde mücadele eden kalıcı bir takım haline gelmek." şeklinde hedeflerini açıkladı.