Osmaniye'nin en büyük mobilya mağazası olan OFİSSET Hayat Mobilya Mağazası, Atatürk caddesinde açıldı.

OFİSSET Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiftçi yaptığı açıklamada, 1980 yılında çelik büro mobilyası üretimiyle iş hayatına başladıklarını, kısa zamanda bölgede önemli işlere imza attıklarını ve firma olarak kaliteye ve yeniliğe önem veren anlayışıyla da kendini sürekli yenilediklerini belirtti. Çiftçi, "Firma olarak amacımız çalışma ortamlarına estetik ve değişken çözümler sunarak rahat bir büro oluşturmak, alternatif renk ve üstün üretim teknolojisiyle potansiyelinizi maksimum tutabileceğimiz seçenekler sunmak için bin 250 metrekarelik mobilya satış mağazamızı hizmete açmakla mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Hayat Mobilya olarak ürün ve satış sonrası teknik desteğin müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlediklerini ve değişik müşteri istek ve ihtiyaçlarına cevap vereceklerini belirten Çiftçi, "Mağazamız Osmaniyeli halkımızın ofis mobilyaları ve eğitim araçlarını karşılamak için halkımızdan gelecek her türlü istek ve önerilere açık olacağız." diyerek müşteri odaklı mağaza olacaklarını söyledi.

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke'nin yaptığı OFİSSET Hayat Mobilya mağaza açılışına çok sayıda vatandaşlar katıldı.