Osmaniye Valisi Kerem Al, şehit polis memuru Tayfun Doğan ve şehit jandarma uzman çavuş Ali Erdinç’in ailelerini evlerinde ziyaret etti.
İlk olarak, Şırnak’ın Cizre ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Birim Amirliğine PKK terör örgütü üyeleri tarafından düzenlenen bombalı saldırıda şehit olana polis memuru Tayfun Doğan’ın ailesini ziyaret eden Vali Kerem Al, şehidin babası Yusuf Doğan ve annesi Sıdıka Doğan ile bir süre sohbet etti. Şehit ailesine herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını soran Vali Al, şehit ailelerine her zaman her konuda destek olacaklarını ifade ederek, “Şehitlerimizin aileleri bizlere emanettir. Devlet olarak bizler her zaman onların yanında olacağız” diye konuştu.
Vali Al, daha sonra Mardin’in Dargeçit ilçesinde PKK terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucunda yaralanan ve daha sonra tedavi gördüğü Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde şehit olan jandarma uzman çavuş Ali Erdinç’in ailesine ziyarette bulundu. Şehidin babası Şemsettin Erdinç, annesi Ayşe Erdinç ile bir süre sohbet eden Vali Kerem Al, ailenin herhangi bir ihtiyacı olması durumunda devlet olarak her zaman destek olacaklarını kaydetti.
Vali Al’a ziyaretlerinde Osmaniye Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman eşlik etti.