Doğan, partisince Andırın ilçesindeki Kışla Bahçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ilçede 30 Mart yerel seçimlerini kazandıklarını ancak istedikleri oy oranına ulaşamadıklarını belirtti.

Partililerin cumhurbaşkanı seçimleri için tanıdıklarını arayarak, ziyaret ederek Başbakan Erdoğan'ı anlatmalarını isteyen Doğan, şunları kaydetti:

"Ülkemize baktığımız zaman bir yılı aşkın süredir çözüm sürecinin getirdiği rahatlık var. İnsanlarımız şehit olmuyor, askerlerimiz 20 yaşında gencecik toprağa düşmüyor, dağlarda insanlar ölmüyor. Hükümetimiz bu barış ortamını devam ettirmek için gerekli yasal alt yapıyı da hazırlamanın gayreti içerisinde. Parlamento kapanmadan inşallah bu yasal düzenlemeler de çıkacak. Barış süreci kalıcı hale gelecek. Ülkemiz artık iç sorunlarla değil, büyümeyle, halkına daha fazla refah sağlamayla ve bölge gücü olma, bölgesel güç olma, dünya lideri olma yolunda mücadele edecek. işte bunun en temel taşlarından bir tanesi de cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakarak, 10 Ağustos'ta birlik ve kardeşlik duygusu içerisinde, geçmişteki olumsuzlukları unutarak geleceğe bakmanın zamanıdır" dedi.

Halkın ilk defa cumhurbaşkanını kendisinin seçeceğini anımsatan Doğan,  eskiden cumhurbaşkanı seçimlerinin bir kriz vesilesi yapıldığını ve ülkenin darbe ortamına sürüklendiğini savundu.

Programa, Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu, il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.