Ahmet Bozdağ Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Çamlıtepe İlköğretim Okulunu'nun  2 yıllığına Pazarcık Meslek Yüksek okuluna devredildiğiyle ilgili açıklama yapan Kaymakam Mehmet Boztepe, bahse konu binanın geçici kabulünün yapıldığını, Meslek Yüksek Okulu  yönetiminin ise taşınma için gerekli girişimleri başlattığını belirtti.

Eylül ayı itibariyle kayıtların ilçede yapılmaya başlayacağını aktaran Boztepe, bu sayede vatandaşın 12 yıllık hasretinin sona ereceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin kalacak yer konusunda sıkıntı çekmemeleri için kiralık evi bulunan vatandaşlarımızın 10 gün içerisinde kaymakamlığımıza gelerek kira bedelini ve adres bilgilerini bildirmelerini istiyoruz. Öğrencilerimiz geldiklerinde üniversiteye hazır bir liste sunalım ki onlar da bu durumu değerlendirsinler. Aksi takdirde yüzlerce öğrenciyi sokağa yığıp ev arama sirkülasyonuna sokarsak bu onlarda aileleriyle beraber geri dönme riski oluşturabilir"

İlçe halkından kiralık ev konusunda özverili olmalarını isteyen Boztepe, üniversite sorununun kalıcı olarak çözümü konusunda destek istedi.

Boztepe, Pazarcık MYO'nun dış ticaret, yerel yönetimler ve işletme yönetimi bölümünde şu anda mevcut 500 öğrencisi olduğunu sözlerine ekledi.