İSTANBUL Tiyatro Balans, Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçe Belediyesi'nin Polis Haftası nedeniyle davetlisi olarak gittiği ilçede 'Dikkat aile var' isimli oyunu sahneledi.

Gündüz öğrencilere, akşam ise emniyet mensupları ve vatandaşlara yönelik olarak Pazarcık Belediyesi Konferans Salonu'ndan sahnelenen tiyatro oyununu Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, Ak Parti İlçe Başkanı Harun Eskigün, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Şahin ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yaprak Bozdağ da izledi.

Ceren Bayır, Hasan Fidan, Ömür Alkan, Selin Köktener, Muhlis Asan ve Sezan Ürgen'in rol aldığı 'Dikkat aile var' isimli tiyatro oyununda televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatıldı. Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın hikayesine yer verilen oyun  beğeniyle izlendi.

Oyunun sonunda Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve İlçe Emniyet Müdürü Erdal Murat Balsu, sahneye çıkarak oyuncuları tebrik etti.