Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Pazarcık ilçesinde doğalgaz çalışmalarından dolayı aksayan çalışmaların takipçisi olduklarını söyledi.

Başkan Erkoç, Pazarcık Meclis üyeleri ile birlikte Armadaş Pazarcık İlçe Temsilciliğini ziyaret ederek vatandaşlardan gelen şikayetleri ileterek konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.

Başkan Erkoç ziyaret sonrası yaptığı açıklamada: “Şu anda Pazarcık ilçemizde bir takım gezi ve incelemelerde bulunuyoruz. Bu kapsamda Pazarcık Armadaş temsilciliğini ziyaret ettik. Biliyorsunuz Pazarcık’ımıza doğalgaz geldi. Doğalgaz hattı döşenmekte ama doğalgaz hatları döşendikten sonra özellikle tamirat işlerinde sıkıntı olduğunu vatandaşlarımız bize ilettiler. Biz de bu sıkıntıları Armadaş`ın Kahramanmaraş bölge müdürü başta olmak üzere tüm yetkililerine ileterek bu işlerin biran önce tamamlanması gerektiğini ilettik Pazarcık halkı adına. Çünkü halkımızın biz temsilcisiyiz bu hizmetlerin de en iyi şekilde yürümesi için yoğun gayret göstermekteyiz. Armadaş yetkilileri de gerekli duyarlılığı gösterdiler. Pazarcık merkezdeki çalışmalarda oluşan olumsuz alt yapı özellikle parke döşeme işlemlerini yeniden gözden geçirerek bunları daha düzenli hale getireceklerini bize söylediler. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımızın bu şikayetleri Armadaş doğalgaz dağıtımından dolayı olan şikayetleri Armadaş tarafından hızlı bir şekilde giderileceğini bize ilettiler. Biz de konunun takipçisi olacağız. Takip işini AYKOME Şube Müdürlüğümüz yürütecek ve Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizzat Pazarcık’ımızdaki bu durumu takip edeceğiz inşallah. Ben hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu kış Pazarcık halkımız büyük oranda doğalgaz yakacak. Ben şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.