Pazarcık Kaymakamı Mehmet Boztepe, "Hizmetlerimizi sunarken daima güler yüzlü olmalı ve vatandaşların iş ve işlemlerini en hızlı şekilde başlatıp sonuçlandırılmalıdır" dedi.

Boztepe, İlçe Halk Eğitim Merkezi'nde daire müdürlerine yönelik toplantıda, amalarının kurum müdürleri ve personellerle Pazarcık halkına hizmetin en iyisini en hızlı şekilde sunmak olduğunu söyledi.

Kurumlarda çalışan personellerin vatandaşa karşı güler yüzlü olması gerektiğini vurgulayan Boztape, şunları kaydetti: "Halkımıza hizmetlerin sunulması noktasında kendi tespitlerim ile kurum amiri arkadaşlarımın da bu konudaki görüşlerini birleştirerek en doğru ve güzel hizmeti sunacağız. Sizlerin ve kurumlarınızın başarısı bundan sonra da düzenli olarak yapacağımız toplantılarda değerlendireceğiz. Bu toplantılarda alacağımız kararların ne kadarı uygulanmış, hayata geçirilmiş onları gözden geçireceğiz. Hizmetlerimizi sunarken daima güler yüzlü olmalı ve vatandaşların iş ve işlemlerini en hızlı şekilde başlatıp sonuçlandırılmalıdır" şeklinde konuştu.