Pazarcık'ta seçim güvenliği değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakam Mehmet Boztepe, Toplum Destekli Polis (TDP) Merkezi salonunda düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, seçim döneminde başta kaymakamlık olmak üzere ilgili bütün kurumların her partiye eşit ve adil bir yaklaşım sergileyeceğini söyledi.

Türkiye'de her demokratik ülkede olduğu gibi seçimlerin hakim kontrolünde yapıldığını anımsatan Boztepe, mülki idare amirleri, emniyet ve jandarma birimleri olarak seçimlerin güvenilir bir ortamda yapılmasını sağlamakla görevli olduklarını ifade etti.

Ülkede vatandaşların hür iradesiyle sandığa giderek oy kullanabileceğini dile getiren Boztepe, şunları söyledi: "Bizler de bunun güvenli bir ortamda yapılmasını temin edeceğiz. Bu ortamın hazırlanması sadece bir taraflı değil, sizlerle beraber olacaktır.  Bizler ayrımcılık yapmadan bütün vatandaşlarımızı kucaklıyoruz. Onların düşünce özgürlüklerinin ifadesi olan ve demokrasinin bir aracı olan seçimlerin güvenli bir ortamda yapılabilmesi için gereken hassasiyeti göstermeye devam edeceğiz."

Boztepe, seçim güvenliği için toplantıların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Toplantıya, Garnizon Komutanı Binbaşı Nabi Aslan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Durmuş, siyasi partilerin ilçe başkanları ile belediye başkan adayları katıldı.