Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Muhtarlar Toplantısı’na katılmak için hava yoluyla İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Efes Kongre Merkezinde düzenlenen toplantının ardından Selçuk’a geldi. Burada bir kahvehanede oturdu, vatandaşlar ile birlikte çay içip sohbet etti. Kılıçdaroğlu, kendisini görmeye gelen 92 yaşındaki Kazım Tekçıkıkçı ile selamlaştı, bir süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu, daha sonra karayoluyla, yeniden Ankara’ya gitmek üzere İzmir Adnan Menderes Havaalanına gelirken, Selçuk’a uğrayıp bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet edip çay içti. Kılıçdaroğlu’na İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl Başkanı Asuman Ali Güven, İlçe Başkanı Hasan Uysal, CHP İzmir Milletvekilleri, Belediye Başkanları ile partililer eşlik etti.

Selçuk İstasyon Meydanındaki bir kahvehanede çay içen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, vatandaşlar ile birlikte selfie çektirmeyi de ihmal etmedi. Kendisini görmeye gelen 92 yaşındaki Kazım Tekçıkıkçı’nın yanına giderek sohbet eden Kılıçdaroğlu, kısa süre kaldığı Selçuk’tan alkışlarla uğurlandı.