Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır, 'mütevazı bir partiyiz, yaptıklarımızı anlatmayı doğru bulmuyoruz' dedikten sonra icraatları sıralaması ve siyasette tevazu olmayacağını söylemesi dikkat çekti.

AK Parti’nin çok mütevazi bir parti olduğunu ve yaptıklarını anlatmayı doğru bulmadığını söyleyen Bakan Bozkır, ardından AK Parti’nin 13 yılda yaptıklarını anlattı. Partisinin Adana İl Başkanlığı’nda icraatlarını tek tek sıralayan Bakan Bozkır, daha sonra ise siyasette tevazu olmayacağını, yaptıklarını hatırlayıp, hatırlatacaklarını belirtti.

Türkiye’nin AK Parti iktidarında Cumhuriyet tarihinin en güçlü noktasına geldiğini savunan Bakan Bozkır, bu esnada çok zorluklar yaşandığını dile getirdi. Adeta büyük bir kayayı ite kaka, kan ter içinde yorularak, büyük efor sarfederek dağın tepesine taşıdıklarını söyleyen Bakan Bozkır, kayayı orada tutmanın taşımak kadar da zor olduğunu kaydetti. Bakan Bozkır, kayanın bir sonraki dağın tepesine çıkarılması için ise partililerden birlik beraberlik istedi.