ADIYAMAN (AA) – AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Paralel şer şebekesiyle bir takım yurt dışı mihraklar birlikte hareket edebiliyor. Türkiye kaybederse kaybetsin, onların umurunda değil" dedi.

Aydın, partisinin seçim çalışmaları kapsamında Kahta ilçesinde ziyaret ettiği bir nar fabrikasında  incelemelerde bulundu.

Burada yaptığı konuşmada Aydın, şu ana kadar tüm yatırımların, güçlü tek parti iktidarı sayesinde olduğunu belirterek, AK Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde çok ciddi kazanımlar elde ettiklerini anlattı.

Aydın, "Bütün baskıları ortadan kaldırdık. Kürt sorunu, terör sorunu noktasında çok ciddi mesafeler aldık. Kürt sorunu çözüldü aslında ama terör sorununda çok ciddi problem var şu anda. Terörü de çözmenin yolu, tek başına güçlü iktidardan geçiyor” diye konuştu.

Türkiye'nin güney sınırlarında bazı sıkıntılar yaşandığını aktaran Aydın, oradan Türkiye’ye yönelen ciddi tehditler olduğunu ve Türkiye’nin bunlara karşı etkili kararlar alabilmesi için güçlü iktidara ihtiyacı bulunduğunu işaret etti.

- "Bütün şer şebekeleri, fitne fesat odakları Türkiye’ye karşı birleşti"

 1 Kasım seçiminin memleket meselesi olduğunu savunan Aydın, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bütün şer şebekeleri, fitne fesat odakları Türkiye’ye karşı birleşti. Terör örgütleri bir takım siyasi partiler birlikte hareket edebiliyorlar. Paralel şer şebekesiyle bir takım yurt dışı mihraklar birlikte hareket edebiliyorlar. Bir kısım sermaye grupları da dahil, hepsi Türkiye,  AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan karşıtlığında bir araya gelebiliyorlar. Türkiye kaybederse kaybetsin onların umurunda değil. Biz de önce Türkiye kazansın diyoruz.  Türkiye’nin kazanması da güçlü AK Parti iktidarından geçiyor."