AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı, “Meydanı boş bularak güya ‘FETÖ ile mücadele ediyorum’ adı altında at izini iti izine karıştırmaya çalışanlarda boşuna heves etmesinler. Her şey hukuk temelinde sürdürülecektir” dedi.
Kurban Bayramı dolayısıyla Amasya Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Naci Bostancı, “FETÖ denilen terör örgütüyle mücadele ederken hakkaniyet ve adalet esasıyla bu işlerin sürdürülmesi önemli. Buna dikkat ediyoruz” diye konuştu.
Kamudaki açığa almalara ilişkin olası hataları telafi etmenin boyunlarının borcu olduğunu vurgulayan Bostancı, “Yeter ki hukuk temelinde hata yapıldığına ilişkin elimizde bilgiler olsun. Devletin görevi elbette bu bilgileri suçlanan kişiye bırakmak değil kendisinin bulması. Bunu da yapacağız. Varsa problem bunları da çözeriz. Bu arada meydanı boş bularak güya FETÖ ile mücadele ediyorum adı altında at izini it izine karıştırmaya çalışanlar da boşuna heves etmesinler. Her şey hukuk temelinde sürdürülecektir. Öyle gürültü patırtıyla başka hesaplar peşinde olanlar avuçlarını yalarlar. Hakkaniyet temelinde, adalet temelinde bu işler sürdürülecektir. Terörle mücadelede aynı şekilde sürdürülecektir” şeklinde konuştu.
Amasya Milletvekili Bostancı, yapılan duanın ardından Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile birlikte halkla bayramlaştı.