OSMANİYE (AA) - AK Parti Osmaniye Milletvekili Mucahit Durmuşoğlu, "Aile, onur, şeref, izzet ve haysiyet her şeyin önünde gelir. Kimse bizi bununla test etmeye kalkmasın." dedi.

Cebelibereket Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Osmaniye İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Milletvekili Durmuşoğlu, TBMM Genel Kurulunda görüşülen, Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı ile ilgili AK Parti grubu tarafından sunulan önergeye ilişkin, AK Parti'nin hiçbir zaman ahlaksızlığın arkasında olmadığını belirtti.

Önergenin bazı kesimler tarafından çarpıtıldığını ifade eden Durmuşoğlu, "Aile, onur, şeref, izzet ve haysiyet her şeyin önünde gelir. Kimse bizi bununla test etmeye kalkmasın. Biz, siyasetin ahlaklı şekilde yapılmasından yanayız. Bizim için bu değerlerden önce hiçbir şey gelmez. Biz, değerlerimiz için varız, değerlerimizi yaşatmak için varız. Bu önergede benim de imzam vardı. AK Parti Grup Başkan Vekili 5 milletvekilinin daha imzası var." şeklinde konuştu.

Türkiye'de üç bin kişinin mağduriyetinin giderilmesi için yapılan bir düzenlemenin olduğunu dile getiren Durmuşoğlu, şöyle devam etti:

"Konuyla ilgili Adalet Bakanımız ve Sayın Başbakanımız açıklama yaptı. Başbakanımız talimat verdi, Salı günü konuyu tekrar görüşeceğiz, onaylanmadı yani. Bunu isteyen komisyon tutanaklarını açıp baksın. CHP Milletvekilinin konuyla ilgili çözülmesi gerektiğine dair kendi görüşleri var. Üç bin kişinin kurtarılmasına yönelik adım. Fakat bunu aşağıdan çekiyorlar, yukarıdan çekiyorlar, AK Parti ile ilişkilendirmeye çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın."