AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, başkanlık sisteminin mutlaka gerçekleşeceğini belirterek, “Milletin istediği yeni ve güçlü Türkiye, yeni anayasası ve yeni başkanlık sistemi, halkın yüzde 52 helal oyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanımız öncülüğünde gerçekleşecektir” dedi.
AK Parti Ordu İl Yönetim Kurulu toplandı. 22 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. olağanüstü kongre hazırlıklarının görüşüldüğü toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, yeni ve güçlü bir Türkiye hedeflediklerini, bu sebeple Başkanlık sisteminin mutlaka gerçekleştirileceğini söyledi.
Çelenk, muhalefeti de eleştirerek şöyle devam etti: “Kendi partilerindeki kaosu, istikrarsızlığı, 90 yıllık mazilerinde iki de bir olağanüstü kongre toplamalarını görmezden gelip, AK Parti’yi eleştirme cüretini gösteren bazı zavallıların AK Parti‘nin adını kullanarak dünya liderimize laf yetiştirme, onu eleştirme, mazlumların hamisi olan liderimize diktatör diyerek kendi diktatörlüklerini saklama girişimleri, paralel çete ile giriştikleri işbirliği boşuna ve beyhude çabalardır. Onlar isteseler de istemeseler de milletin istediği yeni ve güçlü Türkiye, yeni anayasası ve yeni başkanlık sistemi, halkın yüzde 52 helal oyu ile seçilmiş Cumhurbaşkanımız öncülüğünde gerçekleşecektir.”
ANKARA’YA 20 OTOBÜS
22 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. olağanüstü büyük kongreye teşkilat olarak 20 otobüsle katılacaklarını belirten Başkan Çelenk, “22 Mayıs’ta 2. olağanüstü kongrede seçilecek yeni genel başkan ve başbakan kim olursa olsun hedeflerimiz değişmeyecektir. Hedef, kurucu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yeni Türkiye hedefidir. Yeni genel başkanımız başımızın tacı olacak, teşkilatlar olarak bizde yeni Türkiye yolunda elimizden ne geliyorsa katkıda bulunacağız. 14 yıllık iktidarımız döneminde hep milletin huzurunda, millete hesap verdik, başka hiçbir merciye hesap vermedik” diye konuştu.