AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, bazı odakların bu ülkeyi bölmek istediğine dikkat çekerek, “Biz dilimiz, dinimiz, etnik kökenimiz ne olursa olsun, biriz, beraberiz, kardeşiz ve bundan sonra da bu kader birliğimizi bozmaya kimsenin gücü Allah’ın izni ile yetmeyecektir” dedi.
Aksaray’da AK Parti İl Başkanlığı tarafından Kültür Park Tesisleri’nde düzenlenen iftar programına çok sayıda eski ve yeni teşkilat yöneticisi ile partililer katıldı. İftar programında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, birlik ve beraberlik mesajı vererek kimsenin ülkeyi bölmeye gücünün yetmeyeceğini söyledi. İnceöz, “Onların yapmaya çalıştıkları şey geçmişte nasıl Osmanlıyı etnik köken üzerinden parçalara böldülerse Osmanlı’nın bahçesi olan kıymetli ülkemizi bölmek istiyorlar. İşte o taşeron örgütler ve onun arkasındaki güçlere, adı ne olursa olsun verilecek en güzel cevap Aksaray’dan bu birlik ve beraberlik fotoğrafıdır. Biz dilimiz, dinimiz, etnik kökenimiz ne olursa olsun, biriz, beraberiz, kardeşiz ve bundan sonra da bu kader birliğimizi bozmaya kimsenin gücü Allah’ın izni ile yetmeyecektir. Terör örgütleriyle, teröristlerle, onların sözcüleriyle, gerek mecliste, gerekse de alanda her yerde her türlü, siyasi, hukuki, askeri, silahla, ne gerekiyorsa sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Bundan aziz milletimizin hiçbir şüphesi olmasın. Bu ayda en anlamlı çalışmamız şehit yakınları ile yaptığımız iftardı. Hiçbir can boşu boşuna gitmedi. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için her bir şehidimizin kanıyla sulanan bu topraklarda bundan sonra da ebedi olarak bu kardeşlik devam edecektir. Allah’ın izniyle bunlara, şer ittifakına, yeter ki biz yerimizde sağlam duralım. Hep birlikte bayramı idrak edeceğiz Allah izin verirse. Benim temennim şu: Kutsal, çok kıymetli bir ayda, 11 ayın sultanında dahi elini tetikten çekmeyen terör örgütlerine karşı inşallah başka bir olayın yaşanmaması temennisiyle, şuna inancımız tam olmalı ki, ülkemiz nasıl geçmişte pek çok badireyi atlattıysa, bundan sonra önüne konan tüm engelleri, tüm çukurları milletimizin hayır duasıyla, başta sayın kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Başbakanımız, teşkilatımızın her bir kademesi ülkemizin birlik ve beraberliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek. Ortaya koyduğu hedefleri de yılmadan gerçekleştireceğiz. Yeter ki milletimizin hayır duası arkamızda olsun” dedi.
Programa AK Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Milletvekili Mustafa Serdengeçti, İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, parti yönetimi, ilçe ve belde yönetimleri ile belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.