AK Partili milletvekili adayı eski başsavcı Hüseyin Özbakır, seçmenin 7 Haziran’da AK Parti’ye oyunu vermeyerek ayağına sıktığını söyledi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nde (KGD) gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Zonguldak birinci sıra milletvekili adayı emekli başsavcı Hüseyin Özbakır, “Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde ayağına sıktı, ama inşallah bu seçimde bunu tedavi edecektir. Mazallah öbür ayağına da sıkarsa Allah korusun, frenlerimiz tutmaz. Bu anlamda vatandaşlarımızın sağduyulu davranıp AK Parti’yi tek başına iktidara getirip ülke sorunlarının halledilmesi yolunda, büyük projelerin yürütülmesi konusunda AK Parti’nin önünü açacaklarına inanıyorum.” ifadesini kullandı.

7 Haziran’daki seçimde 1. sıradan milletvekilliğini kazanan, 1 Kasım’da yapılacak seçimde de AK Parti’den yeniden 1. sıra milletvekili adayı gösterilen eski Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, seçim çalışmaları kapsamında KGD'yi ziyaret etti. Özbakır, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 22. Dönem Milletvekili Ali Uzun ve Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak’ın da katıldığı ziyarette projelerini anlattı.

“VATANDAŞ 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE AYAĞINA SIKTI”

KGD Başkanı Osman Sav, Başkan Vekili Mustafa Emen ile gazetecilerin karşıladığı Özbakır, 1 Kasım seçimleriyle ilgili temennilerini dile getirmesinin ardından konuyu 7 Haziran seçimlerine getirdi.

Özbakır, şunları söyledi: “Biz 7 Haziran seçimleri öncesini de yaşadık, sonrasını da yaşıyoruz. 6,5 aydır sahalardayız. 7 Haziran’daki vatandaşlarımızın davranışlarıyla şimdiki davranışları tamamen değişti, güzel bir rüzgar yakaladık, inşallah 1 Kasım’da tek başımıza iktidarız. Bu açıkça görülüyor. AK Parti hükümeti tek başına iktidara geldiğinde inanın dolar, euro ve piyasa sakinleşecek ve her şey rayına oturacaktır. Vatandaş 7 Haziran seçimlerinde ayağına sıktı, ama inşallah bu seçimde bunu tedavi edecektir. Mazallah öbür ayağına da sıkarsa Allah korusun frenlerimiz tutmaz. Bu anlamda vatandaşlarımızın sağduyulu davranıp AK Parti’yi tek başına iktidara getirip ülke sorunlarının halledilmesi yolunda, büyük projelerin yürütülmesi konusunda AK Parti’nin önünü açacaklarına inanıyorum.”

PINARHİSAR CEZAEVİ SAVCISI OLARAK GÖREV YAPMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cezaevinde yattığı dönemde cezaevi savcısı olan Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan emekli Hüseyin Özbakır(65), AK Parti tarafından Zonguldak 1. sıra milletvekili adayı gösterildi. Özbakır, ilk adaylığını açıkladığında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken tutuklu kaldığı cezaevinde can güvenliğini sağladığını anlatmıştı.