AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “HDP’ye oy veren Müslümanın imanından şüphe ederim.” dedi. Yeni Mahalle'de partilileriyle biraraya gelen Özdağ, burada yaptığı konuşmada, “HDP’yi zaten biliyoruz, onlar Türkiye’nin partisi değil. Bu HDP, Ermenicilik yapıyor. Bunu da yaptığı açıklamalarda dile getiriyorlar. Bizim ne Kürtlerle ne Çerkezlerle ne de diğer etnik gruplarla meselemiz yok. Hepimiz bu toprağın çocuklarıyız. Irk, yarış atları için geçerlidir ama birileri ırkçılık yapıyor bu memlekette. Onlara hiçbir zaman müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

Bunların hepsinin dış güçlerin içerideki uzantıları olduğunu söyleyen Milletvekili Özdağ, “Eğer bir Müslüman HDP’ye oy verirse imanından şüphe ederim, çünkü HDP dinsiz ve Marksist bir yapı. Kendilerinden olmayanları öldüren bir yapıdır. HDP’ye oy verecek olanlar önce Allah’ı, vatanı düşünsün. Sakın hataya düşüp HDP’ye oy vermesin. HDP’ye oy vermek dine, Türkiye’ye, mukaddesata ihanettir.” dedi.

Şu anki CHP’nin Atatürk’ün, İnönü’nün kemiklerini sızlattığını iddia eden Selçuk Özdağ, “Atatürk’ün partisi CHP, Atatürk’ün partisi olmaktan çıktı, illegal örgütlerin partisi oldu. Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, ‘Türkler, Rumları kestiler.’ diyor. Avrupa Parlamentosu'nda Ermenistan milletvekili, ‘Türkler, Ermenileri kesti. Soykırım yaptı. Kınamak için bir dakika saygı duruşunda bulunalım.’ diyor. Diğer ülke milletvekilleriyle beraber CHP’li milletvekili, İnönü’nün torunu Gülsüm Bilgehan Toker de ayağa kalkıyor. Utan be! Dedesinin, İnönü’nün kemiklerini sızlattı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu bunlara sessiz kalıyor.” şeklinde konuştu.