AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Hakkari Dağlıca’daki terör saldırısını lanetledi. Özhaseki, saldırıda şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm millete başsağlığı dileyerek, “Katile dost olana bir kez daha yazıklar olsun.” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Özhaseki, “Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde, Dağlıca-Yüksekova yolunun ulaşıma açılması maksadıyla yürütülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerin hain saldırısında şehadete eren tüm askerlerimize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Teröre ve teröriste dost olana, katile dost olana yardım ve yataklık edene millet ve memleket düşmanlarına bin kez yazıklar olsun, lanetler olsun.” dedi.

Mehmet Özhaseki, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir araya gelmiş hainler ve bu hainleri içerden ve dışlardan destekleyenler bilmelidir ki milletimizin iradesi asla kırılamayacaktır. Ülkemiz üzerindeki emellerini gerçekleştirmek isteyen emperyalist güçlerin eli kanlı taşeron terör örgütü ve mensupları şunu bilmelidirler ki bu ülke ne onların ne de onları finanse eden dış güçlerin hain emellerine ulaşmalarına asla izin vermeyecektir. Geçmişimizde yedi düvelle savaşıp galip çıkmış bir milletin torunları olarak birkaç eli silahlı eşkıyaya pabuç bırakmayacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın devletimiz ve aziz milletimiz bu vatana ve bu vatanın evlatlarına kast edenlerin inlerini başlarına yıkacak güçtedir. Alçakça saldırılarla bizi yıldırmaya çalışan hainler, gereken cevabı misliyle alıyor ve daha sert bir şekilde de almaya devam edeceklerdir. Bu hain terör örgütü de er ya da geç zulüm ile abat olanın akıbetinin berbat olacağını anlayacaktır. Ve her zulmeden gibi tarihin tozlu sayfalarında yok olmaya mahkum olacaklardır. Tekrardan bütün milletimizin başı sağ olsun, mekanları cennet şehitlerimize rahmetler diliyorum. Rabbim şehitlerimizin geride kalan kederli ailelerine sabırlar ihsan eylesin.”