Erdem, Seyhan Otel'de düzenlediği basın toplantısında partisinin il teşkilatının tanıttı.

Partilerinin 7 Aralık'ta 62 ilde örgütlenmesini tamamladığını ve 7 Haziran'daki seçimlere katılmaya hak kazandıklarını anlatan Erdem, "Genel Başkanımız Emine Ülker Tarhan, bu hafta Mersin'in Tarsus ilçesindeki anne ve babasını ziyaretinin ardından seçim çalışmalarına başlayacak" diye konuştu.

Tarhan'ın  7 Şubat'ta partilerinin Adana İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştireceğini ifade eden Erdem, şöyle devam etti:

"Anadolu Partisi Türkiye için umut olarak doğmuş ve halkımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Genel Başkanımız Tarhan'ın da söylemlerinde vurguladığı gibi, iktidar olmak için seçimlere giriyor. Bir parti, iktidar için siyaset yapmalı. Biz de tam olarak bunu yapıyoruz. Bizi iktidara götürecek dayanak ortada. Ülkemiz dönüştürülüyor ve Cumhuriyet kazanımları yok ediliyor. Savaş ve bölünme tehlikesi yaşıyoruz. Buna seyirci kalmak istemeyen ama nereye tutunacağını bilmeyen büyük bir kitle var. Mevcut muhalefet partileri bırakın bunu engellemeyi, tam aksi tutum izleyerek iktidara destek oluyor."

Erdem, konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.