Bağımsız İzmir Milletvekili İlhan İşbilen, “Senin derdin, benim derdim” sloganıyla seçim çalışmalarını sürdürüyor. Yeni dönemde İzmir 1. bölge adayı olan İşbilen, Atlas İşadamları Derneği’nde esnafla biraraya geldi, projelerini anlattı. Üstesinden gelemeyeceği hiçbir konuda söz vermediğini ifade eden İşbilen, “Bağımsız milletvekili olarak gücümüzün farkındayız. Sizlere, yapamayacağımız hiçbir şey vaat etmiyoruz. Sizlere vaat ettiğimiz bir vatandaşımızın üstesinden gelemeyeceği, gücünün yetmediği, çaresiz kaldığı zamanlarda vekiliniz olarak, derdinizi kendi derdimiz gibi değerlendirip çare olmaya çalışmak olacaktır. Sizlere bir telefon kadar yakın olacağım.” dedi.

Kuracağıyeni bir hatla 24 saat halkın dertlerini dinleyeceğini ve ekibiyle birlikte bütün sıkıntıları çözmek için çalışacaklarını belirten Milletvekili İşbilen, siyasete yeni bir anlayış getireceklerini söyledi. Bunu, “siyasetin bizcesi” olarak isimlendiren İşbilen, şunları kaydetti: “Elimizde sihirli bir değnek yok. Sihirbaz da değiliz ancak bir şeyi çok iyi biliyoruz, biz sizin temsilciniziz, size hizmet etmek için seçtiniz. Vazifemiz sadece ve sadece size hizmet etmek, başka da hiçbir işimiz yok. Partimiz yok, patronumuz yok, seçilmek için kimseye diyet borcumuz yok. Gerçek vazifemiz olan, sadece ve sadece sizlerin vekaletini en iyi şekilde yerine getirmek. Genel başbanımız da patronumuz da seçmenlerimiz.”

'EKONOMİK KRİZE DİKKAT'

Şu anda dünyada yeni bir trend yaşandığını ifade eden İlhan İşbilen, Türkiye’de çok büyük bir ekonomik krizin işaretlerinin ortaya çıkmaya başladığını savundu. Bunun en büyük göstergesinin, yabancı büyük sermayenin Türkiye’den çıkması olduğunu söyleyen İşbilen, “Esnafımız kredi çekmesin, dolarla borçlanmasın, çünkü dolar bu yıl sonuna doğru 3,5 lirayı bulacak. Son yılların en büyük krizi kapıda, çok uzak değil. Aman dikkat edin. Şu anda dünyada euro-dolar savaşı yaşanıyor. Bu savaşta en büyük zararı ülkemiz görecek. Onun için bu uyarılarımı siz esnaf kardeşlerim dikkate alın. Allah sonumuzu hayır getirsin.” şeklinde konuştu.