Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara katliamı sonrasında yaptırdıkları araştırmada oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi. Bahçeli, "Başbakan, Ankara patlamasının ardından, 'oyumuz arttı' diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur." dedi.

MHP'nin 'Ülken için geleceğine oy ver' temalı mitingi Ankara’da gerçekleştirdi. Tandoğan Anadolu Meydanı’ndaki mitingde yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Gelenler, üzerleri ve eşyaları arandıktan sonra parti görevlilerinin yönlendirmesiyle meydana giriş yaptı. Alan çevresi dev Türk bayrakları ve MHP afişleri ile donatıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kalabalığa hitabında Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik tepkilerini dile getirdi, MHP iktidarında yapacaklarını aktardı.

Ankara katliamı sonrasında yaptırdıkları araştırmada oylarının arttığını söyleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren Bahçeli, "Başbakan, Ankara patlamasının ardından, oyumuz arttı diye açıklama yapıyor. İnsanlarımız ölüyor, sen oy hesabı yapıyorsun. Hiç mi Allah'tan korkmaz, hiç mi kuldan utanmazsın, hiç mi vicdanın yoktur." dedi.

AK Parti'nin sorumsuz politikaları yüzünden Milli Güvenlik politikalarının yıkıldığını dile getiren Bahçeli, Türkiye’nin teröristlerin cirit attığı, üçüncü sınıf bir Ortadoğu ülkesi haline geldiğini aktardı.

Bahçeli, şunları kaydetti: “Canlı bombalar hedeflerini imha için etrafta gezerken, Başbakan sabırla eylem yapmalarını beklemiştir. Böyle bir hükümet nerede görülmüştür? Milliyetçi hareketin varlığı her kirli kampanyanın parçalanmasına yetecektir. Serok Ahmet ustasından öğrendiği dersleri uygulamaktadır. Davutoğlu, Şanlıurfa IŞİD'e nankör demektedir. Davutoğlu Ankara'daki patlamadan sonra oyunun arttığını da söylemektedir. Davutoğlu, IŞİD'e nankör derken, hangi iyiliklerine karşılık alamamıştır da IŞİD'e nankör demektedir. Erdoğan ve Davutoğlu 30 Eylül 2014'e kadar IŞİD'e terör örgütü diyememiş, o zamana kadar o örgütün yaptığı eylemleri alltan almışlardır. Ardından Esad nasıl Esed olduysa, IŞİD de DAEŞ olarak değişmiştir. AK Parti, IŞİD'e ne gibi iyilikler yapmıştır da, şimdi nankör olarak nitelemektedir? Kimse şansını zorlamasın, Türkiye.”

Sürecek...