Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Nevşehir İl Başkanlığı'nca düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katıldı.

Bahçeli’nin, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde basına kapalı olarak yapılan toplantıda partililere, koalisyon hükümeti çalışmaları, MHP’nin 7 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin analizleri, Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi durum ve erken seçim tartışmaları ile ilgili görüşlerini anlattığı öğrenildi.

MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu ve diğer partililer tarafından şehir girişinde karşılanan MHP Lideri Devlet Bahçeli, konvoy eşliğinde toplantının düzenlendiği Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne geldi.
İl istişare toplantısına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Oktay Öztürk, Celal Adan, Mevlüt Karakaya, Zühal Topçu, Kadın Kolları Genel Merkez Sorumlusu Nevin Taşlıçay, Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ile birlikte çok sayıda partili de katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salondan basın mensuplarının çıkarılmasının ardından partililere seslendi. Yaklaşık bir saat süren toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Bahçeli, partisinin Niğde’de düzenleyeceği toplantıya katılmak üzere ilden ayrıldı.