Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu. Terör saldırısının ardından oluşturulan taziye masasına karanfil bırakan Arslan, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 47 olduğunu söyledi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Atatürk Havalimanı’nda incelemelerde bulundu. Kanlı terör saldırısında hayatını kaybedenlerin fotoğraflarının olduğu taziye masasına karanfil bırakan Bakan Arslan dua etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Bakan Arslan, saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 47 olduğunu söyledi. Bakan Arslan, “Ama bir gerçek vardı ki teröristler havalimanının içerisine giremeyeceğini anladığı için, silahla ateş etmiş, akabinde üzerinde ki bombaları patlatarak ne yazık ki 47 canımızın hayatını kaybetmesine sebep olmuşlardır. Bugün tekrar buraya gelme sebebimiz şu idi, sembolikte olsa, açılan stantta görev şehitlerimizin anısına birer çiçek bırakmak, bir Fatiha okumak, hem çalışma arkadaşlarımıza moral vermek hem de başsağlığı dilemek. Ayrıca yerinde inceleme yapmaktı amacımız. Malumunuz terörün dili, dini, ırkı yoktur. Bunu her zaman söylüyoruz. Biz bu konuda Türkiye olarak üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz. Gerek Türkiye’de, terör nereden gelirse gelsin terörle mücadelemizi sonuna kadar devam ettiriyoruz” dedi.
Daha sonra terör saldırısında üç arkadaşlarını kaybeden Havalimanı Taksiciler Kooperatifini ziyaret eden Bakan Arslan, taksicilere taziyelerini iletti.