Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Bu ülkenin halihazırdaki konumu tespih imamesi gibidir. Bu ülkenin başındaki Recep Tayyip Erdoğan tespihin imamesidir. Eğer bu ülkeye bir şey olursa hem İslam alemi dağılır hem de gönül coğrafyamız dağılır" dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri’de İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Huzurevi ve AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaştı. Bakan Özhaseki, AK Parti’de partililerle bayramlaşmadan önce yaptığı konuşmada, "Bu ülkenin halihazırdaki konumu tespih imamesi gibidir. Bu ülkenin başındaki Recep Tayyip Erdoğan tespihin imamesidir. Eğer bu ülkeye bir şey olursa hem İslam alemi dağılır hem de gönül coğrafyamız dağılır" dedi.
Bakan Özhaseki, "Bizim gönül coğrafyamızda başka liderlik edecek kimse yok. Bizim bulunduğumuz coğrafyada garibanlara ve mazlumlara başka kol kanat gerecek bir ülke yok. Bu çıkış seneler öncesinde ’one minute’ diyerek başladı. Her alanda dik duruşumuzla asla eğilmeden bu günlere kadar geldik. O günlerde bizim dış politikamızı eleştirenler, şu anda dünya devletleri Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu almak için sıraya girdiğini görünce ’haklıymışsınız siz’ demeye başladılar. O zorluklara göğüs gerdik, bugün bizim haklılığımızı herkes gördü. Gücümüzü milletten alıyoruz" diye konuştu.
Bakan Özhaseki, konuşmasının ardından partililerle bayramlaştı.