Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma programına katıldı. Bakan Özlü, sonrasında ise Çilimli Şehir Mezarlığı’nda babası Ahmet Özlü’nün mezarını ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, eşi Onur Özlü ile birlikte Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma programına Bakan Özlü’nün yanı sıra Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, daire amirleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, "Bundan 70 gün önce yine burada Ramazan Bayramı’nı kutlamıştık. Şimdi de Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Dün kurbanlarımızı kestik. Bugün de inşallah Düzce’nin bütün ilçelerindeki vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Hep beraber nice bayramlara erişmek dileğiyle sizleri selamlıyorum” dedi.

Bakan Faruk Özlü ve eşi Onur Özlü daha sonra Düzce’nin Çilimli ilçesi Şehir Mezarlığı’nda babası Ahmet Özlü’nün mezarını ziyaret etti. Mezarlık ziyareti ardından ise baba ocağına giderek annesi Behiye Özlü’nün bayramını kutladı.