Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “Bu millet büyük bir millettir. Kürt’ü Türk’ü, Lazı Çerkesi, Balkanıyla biz tek bayrak, tek millet, tek devlet olarak bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz’’dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu,Denizli’nin Çameli ilçesini ziyaret etti. Çameli Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Sema Ramazanoğlu, kapıda işçi ve memurlar karşıladı. İşçilerle bir süre sohbet eden Ramazanoğlu, işçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı. Daha sonra ilçede vatandaşlarla da buluşan Bakan Ramazanoğlu’na özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Bakan Ramazanoğlu’na Çameli ilçesi ziyaretinde Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve çok sayıda partili katıldı.
İlçedeki ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Ramazanoğlu, terör olaylarına tepki gösterdi. Ramazanoğlu, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Çok üzgünüz. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Bu bir mücadele süreci. Polisimiz, askerimiz, korucularımız yani devletin kudret eli orada bu mücadeleyi sürdürüyor. Ben de ekibimle beraber Kilis’e gittim. Orada saha çalışmaları başlattık. İlk etapta 3 bin ailemizi ziyaret etmeyi planladık. Rehberlik, rehabilitasyon ve psikoterapi yapılıyor. Biz devlet olarak halkımızın güvenliği rahatı ve güvenliği için bütün imkanlarımızla oradayız. Askerlerimiz, polisimiz işte malum olduğu üzere bütün güç ve kuvvetleriyle mücadele ediyorlar. Eli kanlı terör örgütüne karşı birlik ve beraberliğimiz en önemli olayımız. Bu millet büyük bir millettir. Kürt’ü Türk’ü, Laz’ı, Çerkes’i, Balkanıyla biz tek bayrak, tek millet, tek devlet olarak bu coğrafyada birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edeceğiz’’dedi.