Denizli’nin 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programında Bakan Zeybekci vatandaşlarla bir araya geldi.
Denizlililer, gelenekselleşen bayramlaşma programı dolayısıyla Kurban Bayramı’nda da 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda buluştu. Programa, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Vekili Ali Cergibozan, Denizli Milletvekili Şahin Tin ve Cahit Özkan, 11’inci Komando Tugay Komutanı Kurmay Albay Gültekin Yaralı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli protokolünün vatandaşlarla buluştuğu bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik örneği sergilenirken, Bakan Zeybekci ve beraberindekiler özellikle çocukları sevindirmeyi unutmadı. Denizli protokolü ile vatandaşların bir araya geldiği bayramlaşma programına misafirlere Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Öte yandan, bayramlaştığı alanın etrafında güvenlik koridoru oluşturulurken, polis ekipleri de olumsuz bir durumun yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı.