CHP İzmir Milletvekili ve yeni dönem milletvekili adayı Mustafa Balbay oyunu Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi 1160 numaralı sandıkta kullandıktan sonra, “Genel seçimlerin ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini, güzel bir 4 yılın habercisi olmasını diliyorum.” dedi.

Bugün sabah saat 08.00’de Karşıyaka Emlak Bankası İlkokulu’nda oy kullananları selamlayan ve kutlayan Balbay, daha sonra Çiğli Şehit Ali Karaoğlan Lisesi’nde oy kullananları selamladı. Oradan Bayraklı Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’ne geçen Balbay, burada oy kullananlarla kısa süre sohbet etti, ardından saat 10.00’da oy kullanacağı Bornova Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’ne geldi.

Oyunu kullanan Balbay, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Genel seçimlerin ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini, güzel bir 4 yılın habercisi olmasını diliyorum. Demokrasinin güzelliği, mührün yurttaşların elinde olması. Bu anlamda demokrasilerde en yüce makam yurttaşın, seçmenin vicdanıdır. Bugün onlar konuşacak ve önümüzdeki 4 yılı onlar biçimlendirecek.”