Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırıkkale İl Teşkilatı, 'Şehit ve Bayrak' yürüyüşü gerçekleştirdi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalık Zafer Caddesi üzerinden BBP’nin seçim bürosuna kadar yürüdü.

Yürüyüşe BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale milletvekili adayı Üzeyir Tunç, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Seçim bürosu önünde bir açıklama yapan BBP Kırıkkale milletvekili adayı Üzeyir Tunç, “Bu şehit kanıyla sulanmış olan ay yıldızlı al bayrağımıza saygı yürüyüşüne katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün dünden daha fazla birliğe beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyacımız var." diye konuştu.

BBP milletvekili adayı, sözlerini şöyle tamamladı: “Bize yapılanlara karşı geldiğimiz kadar, bizimle 180 derece ters olan yanlışlara da hep karşı durduk. Doğrular kime yarayacakmış, bizim aleyhimize yarayacakmış başka birilerinin lehine olacakmış hesabı hiç yapmadık. Yanlış kimden gelmişse gelmiş hep onun karşında durduk. Ama yanlışı yapanlara karşı da hep isteme edası içinde olmadık. Doğruyu gösterdik ve doğru yolu gösterdik. Yapıcı olduk, yol gösterici olduk ve yaşadığımız süre içinde ağzımızdan çıkan her kelimenin bir gün karşımıza çıkacağı hesabını yaparak bin kere düşündük, 40 kere yutkunduk ve bir kere konuştuk.’’