Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçeleme (TCDB) Koordinasyon Grubu Kurulu, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu başkanlığında toplandı.
TCDB Koordinasyon Grubu Kurulu için oluşturulan 2016’nın 4 faaliyet toplantısının ilkini gerçekleştiren TCDB Koordinasyon Grubu üyeleri, 2015 yılı Performans programı İzleme Raporu çalışması değerlendirildi.

Toplantıya, TCDB Koordinasyon Grubu Kurulu Başkanı da olan Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu ile kurul üyeleri Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ruhi Takındı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Emel Önaldı, Belediye Meclis Üyesi Ezgi Yetkiner, Toplamsal Cinsiyet Eşitliği İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Kurulu Temsilcisi Ayten Sünetçiler, Trakya Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Ebru Boyacıoğlu ve Sivil Toplum TCDB Grubu Temsilcisi Vildan Yazıcı katıldı.


TCDB çalışmalarının ilerleyebilmesi için TCDB İzleme Grubu’nun izleme sonucu tespitlerinden geliştirdikleri önerileri Sivil Toplum TCDB İzleme Grubu temsilcisi Vildan Yazıcı, kurul üyelerine sunum yaparak aktardı. İzleme Raporu Çalışması’nın değerlendirilmesinden çıkan önerilerin ise, belediye yetkilileriyle paylaşılması kararına varılarak, bir sonraki toplantının 3 ay sonra yapılması planlandı.