CHP, 20 günde altı şehit veren ve Yarbay Mehmet Alkan’ın şehit düşen kardeşi Yüzbaşı Ali Alkan’ın cenaze törenindeki sözleri ve tören sonrası iki şehit yakınının tutuklandığı
Osmaniye’ye heyet gönderiyor.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile Adana milletvekillerinden oluşan heyet yarın sabah Osmaniye’de olacak. Heyet, ilk olarak Yüzbaşı Alkan’ın cenaze töreninden sonra görüntü izlemesi yoluyla Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla tutuklanan şehit yakınları Emir Melih Avşar ve Nail Toplu’yu, konuldukları Osmaniye T2 tipi Cezaevinde ziyaret edecek. Saat 10.00’daki bu ziyaretten sonra heyet Yüzbaşı Alkan’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı ziyaretinde bulunacak.

Heyet üyeleri daha sonra Osmaniye’nin son 20 gündeki şehitleri Jandarma Astsubay Çavuş Muhammet Gürbüz, Uzman Çavuş Hüseyin Ölmez, Uzman Çavuş Ali Gökçe, Uzman Çavuş Fatih Gökşen, Uzman Çavuş Mehmet Acar’ın aileleri ziyaret edilecek, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun başsağlığı ve sabır dileği iletilecek.