Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Besni İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Satıcı seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye, Kesmetepe Belediye Başkanı Vakkas Açar, Şambayat Belediye Başkanı Nejdet Arıcı, CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrenin divan başkanlığını CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç yaptı.

Kongrede konuşan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, "2-3 yıldır onula şerefle yürüttüğümüz İlçe Başkanlığı sürecinde çok toplantılarımız ve konuşmalarımız oldu. İlk defa bu kadar genci bir arada görmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah budan sonra daha iyi olacak. Son 5-6 yıldır iktidarın gerek ailelere, gerek gençlerimize, gerekse kadınlarımıza yapmış olduğu baskıları zaten hepiniz biliyorsunuz. Ama buradaki gençler gerçekten menfaatsiz ve çıkarsız olarak bu yola baş koymuşlar. Biz CHP İlçe Örgütü olarak yeni yönetimimizle beraber tekrar bu onurlu yolda mücadelemize devam edeceğiz. Geçen hafta kadın kolları başkanımızı seçtik. Bugün de gençlik kollarını seçiyoruz. Çünkü iktidara susamışız, çünkü CHP yıllardır hep muhalefet olmanın sıkıntısından dolayı, gerek kadın kollarında, gerekse gençlik kollarında hep bir eksikliğimiz vardı. Ama ben inanıyorum ki CHP 2019’a giden yolda 80 milyonun umudu oldu. Bunu gerek sahalarda, gerekse ziyaret ettiğimiz yerlerde görebiliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimde Gençlik Kolları Başkanlığına Mehmet Satıcı seçildi.