CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, patlamanın gerçekleştiği bölgede incelemelerde bulunmak üzere Suruç’a gitti.

Veli Ağbaba yaptığı açıklamada, parti olarak Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından incelemelerde bulunmak üzere bir heyeti bölgeye gönderdiklerini belirtti. Heyette kendisi ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’in de yer aldığını anlatan Ağbaba, şöyle devam etti: “Suruç’ta parça tesirli bombayla gerçekleştirildiği sanılan saldırıda 28 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda en az 100 yaralının olduğu belirtiliyor. Saldırının haber alınmasının hemen ardından CHP bölgeye bir heyet gönderdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Suruç’ta incelemelerde bulunmak üzere Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Sezgin Tanrıkulu ile Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’i görevlendirdi.”

Ağbaba, Tanrıkulu ve Şeker’in akşam saatlerinde Suruç’ta olmaları bekleniyor. Heyetin incelemelerin ardından hazırlayacakları raporu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na sunacakları öğrenildi.