Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Kongresinde, CHP İzmir İl Başkanlığına seçilen Deniz Yücel ve yönetim kurulu, devir teslim töreninin ardından ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda il sekreteri ve mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlerini yürütecek isimlerde belirlendi.

Yeni yönetimin ilk toplantısına başkanlık eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, toplantı sonrası yaptığı açıklamada "Bugün burada aldığımız görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Bize kongrede gösterilen teveccüh ile verilen yetkinin ve bizden beklentilerinin farkındayız. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içinde çalışmaya başlıyoruz. İzmir il yönetim kurulu olarak yapacağımız çalışmalarla, partimizin iktidarına İzmir’den büyük bir güç katacağız. Dinlenecek. bekleyecek zamanımız yok. Bu yolda her üyemize, her İzmirliye ihtiyacımız var. Bu birlikteliği sağlamak ve hedefimize ulaşmak için CHP İzmir İl Başkanlığı olarak hiçbir mücadeleden kaçmayacağımıza ve mesai gözetmeksizin çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Parti içi demokrasi yarışımız bitti. Şimdi tüm örgütümüzle gece, gündüz demeden çalışma vakti" dedi.

İlk görevlendirmeler yapıldı

İl yönetim kurulu toplantısında, il sekreterliği ile mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevlendirmelerinin yapıldığını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Yönetim kurulu toplantımızda iki görev için seçim yaptık. Bu seçimde il sekreterliğine kurul üyemiz Birgül Değirmenci’yi, mali ve idari işlerden sorumlu başkan yardımcılığına kurul üyemiz Leman Tunus oy birliği ile seçildi. Arkadaşlarımızın bu görevleri layıkıyla yapacağına inanıyorum. Yönetim kurulumuzdaki diğer görevlendirmeleri de önümüzdeki toplantılarda yaparak, kamuoyuna açıklayacağız" diye konuştu.