Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Sandığa giderken ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmalarını bekliyorum. Çünkü bu seçim bir parti seçimi değil. Bu seçimde geleceğimizi oylayacağız" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, referandum çalışmaları kapsamında Elazığ’a geldi. CHP Elazığ İl Başkanlığında partililerle bir araya gelen Köse, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kurtuluş mücadelesinde Elazığ’ın direncini ve mücadelesini bildiğini anlatan Köse, "Sandığa giderken ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmalarını bekliyorum. Çünkü bu seçim bir parti seçimi değil. Bu seçimde geleceğimizi oylayacağız. Onun için çok önemli bir seçim. Bu anlamda Elazığ’a inanıyor ve güveniyorum. Karanlığa inat gökkuşağı bahçelerine ulaşmak ve umudu büyütmek adına bizler buna ‘hayır’ demeliyiz" dedi.

Lise öğrencisi kızın minibüste başörtüsü nedeniyle darp ettiği iddialarına ilişkin de açıklamalarda bulunan Köse, "Başörtülü bir kadına saldırı oldu. Genel başkanımız gitti, bizzat evinde ziyaret etti. Nereden gelirse gelsin kadına yönelik şiddetin her türlüsüne biz karşıyız. CHP’nin hiçbir insanın kıyafetiyle ilgili bir sorunu yok. Herkes özgür bir şekilde nasıl giyinmek ve yaşamak istiyorsa CHP’nin saygısı vardır" diye konuştu.

CHP Elazığ İl Başkanı Cem Tanrıverdi ise, parti olarak tüm teşkilatlarda aktif bir şekilde çalışma yürütüldüğü anlattı.