CHP Mersin Milletvekili adayı Mustafa Baysan seçildiği takdirde milletvekilliğinden gelecek maaşını hayır işlerinde harcama sözü verdi.

Sağlık sorunları nedeniyle Mersin'de CHP'nin 4. sıra milletvekilliği adaylığından önce çekilen daha sonra ise tekrar adaylığını açıklayan işadamı Mustafa Baysan Hilton Oteli'nde basın toplantısı düzenleyerek yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mersin'in en büyük sorunu olan işsizliğin çözümü için her türlü mücadeleyi vereceğini belirten Baysan şehrin zenginliğini gün yüzüne çıkaracağını kaydetti. Erenji, tarım, turizm ve liman işletmelerinde reformlar yapacağını anlatan Baysan," Türkiye'den, Ortadoğudan, Avrupa'dan hastane, inşaat çağrı merkezi ve fabrika yatırımları kazandıracağım. Mersin halkını büyükşehire göçe zorlayan kendi memleketinde el açtıran kendi toprağında aç bırakan zihniyetin karşısında olacağım." diye konuştu.

Turizmin en büyük destekçisi olacağını ifade eden Baysan hayvancılık ve tarım reformu yapacağını ve yeni sağlık politikaları oluşturacağını kaydetti. Seçildiği takdirde Mersin'de iletişim ofisi açacağını vurgulayan Baysan bu ofis üzerinden vatandaşların sorununu Ankara'ya gelmesine gerek kalmadan halkın taleplerinin kendisine ulaşmasını sağlayacağını ifade etti.

Kendisinin adamı olduğunu hatırlatan Baysan, milletvekili maaşını eğitim çalışmaları ve burs gibi hayır işlerinde kullanacağı sözünü verdi.