Genel seçime sayılı günler kala CHP İzmir, temposunu arttırdı. İzmir’de her iki bölgede sahada çalışan milletvekili adayları, erken saatlerde esnafla birlikte dükkan açarken geceyarısına kadar da köy ziyaretleriyle İzmirlilerle buluşmaya devam ediyor.

İLK DURAK BERGAMA

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter’in de katıldığı çalışmalarda, 4 günlük planlanan ilk program kapsamında 2. bölge milletvekili adayları, ilçe çalışmalarına Bergama’dan başladı. İlk olarak semt pazarında pazarcı esnafının ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek sohbet eden adaylar, başta CHP’nin emeklilere dini bayramlarda vereceği iki maaş ikramiye olmak üzere partinin iktidara gelmesi halinde yapacağı icraatları ve projeleri anlattı.

SERTER: 8 HAZİRAN’DA YAŞANACAK BİR TÜRKİYE GELİYOR

Çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Serter, her iki bölgede de vekil adaylarının karış karış İzmir’i turlamaya başladığını, gidilen her yerde İzmirlilerin yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaştıklarını, milletvekili adaylarıyla pazarda, sokakta, tarlada, köylerde çalıştıklarını belirterek, “Yaşanacak bir Türkiye inşa etmeye başladık. Çalışmalarımızda görüyoruz ki halkımız da yanımızda. Açıkladığımız seçim beyannamesi büyük ses getirmiş ve insanlarımızı mutlu etmiş. Şimdi bize düşen, tek tek tüm İzmirlilerin elini sıkmak ve bunları anlatmak. Türkiye’nin kaderi inşallah 8 Haziran sabahı değişecek ve artık hepimizin özlediği bir ülkede, CHP iktidarıyla yaşanacak bir Türkiye’de birlik, bolluk ve huzur içinde yaşayacağız.” dedi.

Bergama’nın ardından Kınık’a geçen CHP’li adaylar, ikişerli guruplara ayrılarak ilçenin farklı noktalarında çalıştı. Adayların bir kısmı çarşı esnafını ziyaret ederken bir kısmı da sanayi bölgesindeki atölyeleri ve tamirhaneleri ziyaret ederek CHP’nin esnaflarla ilgili çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Milletvekili adaylarının İzmir’in kuzeyinde yaptıkları çalışmaların son durağıysa Dikili oldu. Gece geç saatlere kadar ilçede vatandaşlarla sohbet eden CHP’li milletvekili adayları, hafta içinde Ödemiş, Tire, Beydağ, Kiraz, Kemalpaşa, Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde çalışmalarına devam edecek.