Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP’nin seçim bildirgesinin merkezinde insan olduğunu belirterek, Türkiye’deki tahribatları 4 yıl içinde tedavi edecek projelerin yer aldığını söyledi.

ATO Congresium’da bugün seçim bildirgesinin açıklanması öncesinde görüşlerini ifade eden Erdoğan Toprak, 8 Haziran sabahı Türkiye’nin bir özgürlük şöleni yaşayacağını ifade etti. CHP’nin, 1980 yılı ihtilal anayasasından bu yana, ilk kez ön seçimle milletvekili adaylarını belirleyen bir parti olduğuna işaret eden Toprak, AK Parti’nin iktidara geldiğinde 16. büyük ekonomi olan Türkiye’nin şimdilerde 19. büyük ekonomiye gerilediğini kaydetti.

Toprak, “AKP iktidarları inşaat balonuyla sanayideki parayı çekerek betona yatırdı. Sanayi tesisleri durdu. Sanayi tesisleri duran bir ülkenin gelişmesi mümkün değil. CHP’nin merkezinde insan var. CHP’nin merkezinde insanın hayatını kolaylaştırma, insanca yaşamasını sağlamak, tenceresini rahatça kaynatabileceği projeler var. Üreteceğiz, ürettiğimizi de hakça paylaşacağız. Emeklilerimizin, yaşlılıklarında bir bey gibi yaşayacakları projeler var.“ dedi.