CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’de gittiği kafeteryalarda üniversite öğrencilerine sürpriz ziyaretlerde bulundu.

Partisinin düzenlediği etkinliklere katılmak için Denizli’ye gelen Kılıçdaroğlu’nu Çardak Havaalanı’nda partililer karşıladı. Buradan şehir merkezinde bulunan ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerinin gittiği kafeteryaları gezen Kılıçdaroğlu, öğrencilerle bol bol selfi (özçekim) yaparak sohbet etti. Bir kafede Ahmet Baş ismindeki kamu yönetimi bölümü öğrencisiyle tavla oynayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, çekişmeli geçen oyunu kazandı.

Kafe gezisi sonrası gazetecilerin sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, “Gençlerle beraber olmak dünyanın en güzel şeyi arkadaşlar. Keşke hepimiz genç olsak. Onlar dünyayı bizden daha iyi okuyorlar. Sadece iş arayanlar var üniversiteyi bitirdikleri halde. ‘Bizim sorunlarımıza mutlaka sahip çıkın ve seslendirin’ dediler. Zaten bizim görevimiz de o.” şeklinde konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaoğlu, daha sonra istirahat için kalacağı otele geçti.