CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, “Tatildeyim diyerek oyunu kullanmayanın bundan sonra yaşanacak sıkıntılarda şikayet etme hakkı olmayacak.” dedi.

Milletvekili Aydın, seçim çalışmalarını Orhangazi ve Mustafakemalpaşa ilçelerinde sürdürdü. Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kamyon ve TIR şoförleriyle kahvaltıda bir araya gelen Aydın, ağır vasıta şoförlerinin sorunlarını dinledi. CHP'li Aydın, karayolu taşımacılığında artan maliyetlere dikkat çekti. Tüm sektörler gibi bu sektörde de sorunların çığ gibi büyüdüğünü kaydeden Aydın, Türkiye’deki istikrarsızlığın ekonomiye büyük yük getirdiğini vurguladı.

'1 KASIM’DA SANDIK BAŞINA'

Mustafakemalpaşa ilçesinde esnafı ziyaret eden Aydın, seçimle birlikte 4 günlük tatili hatırlatarak, “Bir oy ülkenin geleceğini belirleyecek. Aydınlık Türkiye için, kötü gidişe son vermek için herkes yurttaşlık görevini yapmak zorundadır. ‘Tatildeyim' diyerek oyunu kullanmayanın bundan sonra yaşanacak sıkıntılarda şikayet etme hakkı olmayacak.” diye konuştu.

'BU HÜKÜMETİN KAOS YARATMAKTAKİ USTALIĞI BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKTI'

Seçim nedeniyle saatlerin geri alınmamasıyla ortaya çıkan kaosu da değerlendiren Aydın, şöyle konuştu: “Düşünün ki bir ülkede insanlar sabah kalktıklarında saatin kaç olduğunu bilmiyor. Böyle trajikomik durum nerede görünmüştür? Havaalanlarında, hastanelerde büyük kaos yaşanıyor. Metrolarda da aynı durum yaşanıyor. Birçok uzman kaos konusunda uyardı. Ancak hükümet yurttaşlarımızı bu konuda bilgilendirmedi. Bu hükümetin kaos yaratmaktaki ustalığı bir kez daha ortaya çıktı. Şimdi Enerji Bakanı çıkmış özür diliyor. Olan oldu, yaşanan yaşandı. Özür dilesen ne olur dilemesen ne olur.”