Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Osmaniye’nin Kadirli ve Bahçe ilçelerinde esnafın sorunlarını dinledi. Nazlıaka ve Tümer, CHP’nin seçim öncesi, seçim süreci ve sonrasında Türkiye’nin geleceği için tüm sorumluluklarını yerine getirmeye özen gösterdiğini kaydetti.

CHP Osmaniye İl Başkanı Kemal Tabak, Kadirli İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Döğüşçü, Bahçe İlçe Başkanı Saniye Baykal, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir araya gelen iki milletvekili, iki ilçedeki esnafı gezdi. Son günlerde yaşanan terör olaylarının ve artan şehitlerin acısını yüreğinde hisseden vatandaşların üzüntülerine ortak olan Aylin Nazlıaka ve Zülfikar İnönü Tümer, “CHP’liler olarak önce ülkemizin çıkarlarını düşünerek hareket ediyoruz. Bu konuda üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirmeye hazırız.” dedi.

Vatandaşlardan büyük ilgi gören Ankara ve Adana milletvekilleri, her alanda net duruş sergileyen CHP’nin ülkedeki tek bir kişinin dahi canının yanmasını istemediğine işaret etti. Seçim ve koalisyon sürecini en iyi göğüsleyen partinin CHP olduğuna işaret eden Nazlıaka ve Tümer, olası erken seçimde daha çok çalışarak Osmaniye’den de milletvekili çıkaracaklarını vurguladı.
CHP’nin farkındalık meydana getiren bir parti olduğuna işaret eden Nazlıaka ve Tümer, Osmaniye ve tüm ilçelerindeki vatandaşların sorunlarının takipçisi olmaya özen göstereceklerini sözlerine ekledi.