CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ramazan Bayramı kapsamında siyasi partiler arası bayramlaşma programında görev alacak heyeti açıkladı.

CHP Genel Sekreteri Tekin’in yaptığı açıklamada, 18 Temmuz 2015 Cumartesi günü yapılacak siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında belirlenen heyet ikiye ayrıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu’nun başkanlığında olan ve Ankara milletvekilleri Aylin Nazlıaka ve Nihat Yeşil’in bulunduğu ziyaret heyeti, siyasi partileri ziyaret ederek CHP adına kutlamada bulunacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik’in başkanlığında olacak ve Parti Meclis üyeleri Yaşar Seyman, Cemal Canpolat ve Elif Uzunşimşek’in yer alacağı kabul heyeti ise parti genel merkezinde ziyarete gelen diğer siyasi parti temsilcileri ve örgüt üyelerini karşılama konusunda görevlendirildi.

Bayramlaşma saat 09.30'da başlayacak ve 12.40'da bitecek. CHP Genel Merkezine bayramlaşma için gelecek ilk parti AK Parti iken son parti ise Saadet Partisi olacak. Bayramlaşmalarda gündem konusunun koalisyon görüşmelerinin olması bekleniyor.